Egyedi vászonkép – a tökéletes ajándék minden alkalomra

egyedi vászonkép rendelés

Egy egyedi vászonkép bármilyen alkalomra ideális és testre szabott választás. Ha igazán személyes ajándékkal szeretnéd meglepni párodat, szeretteidet, ne keress tovább!

Szerezd be a Printapic vászonkép appot az iOS vagy az Android telefonodra!

Maxold ki a meglepetést egyedi vászonkép készítéssel!

Felejtsd el a költséges kütyüket vagy a személytelen ajándékutalványokat! Ha te is szívesebben leped meg olyasmivel szeretteidet vagy barátaidat, amihez kötődhetnek, ami igazán róluk szól, egy egyedi vászonképpel biztosan nem lősz mellé.

Annak, akit szeretsz, a legkülönlegesebb ajándékot keresed, hiszen fontos, hogy örüljön, tetsszen neki, amit kap. A tökéletes ajándék megtalálása különösen akkor kemény dió, ha gyakran ajándékozzátok meg egymást, hiszen egy idő után akarva-akaratlanul kifogysz a jó ötletekből.

Akkor sem vagy könnyű helyzetben, ha tudod mit szeret, de nem tudod, milyen tárgyai, felszerelései vannak már az adott témához, hobbihoz kapcsolódóan. A harmadik sminkecsetnek, a második gamer egérnek és az ötödik szobanövénynek meg már nem az igazi a fogadtatása, lássuk be.

Egy különleges vászonkép épp ezért szuper és akár többször is elsüthető ajándékötlet, hiszen elég arra emlékezned, hogy szeretted legutóbb milyen képet kapott tőled ajándékba.

Az egyedi vászonkép nyomtatás akkor is príma megoldás, ha kedveli a kézműves vagy DIY ajándékokat az, akinek szánod, neked viszont nincs időd vagy kézügyességed a sajátkezű ajándék készítéshez. Nálunk, a Printapic mobil appal a nap 24 órájában bármikor megrendelheted a saját fényképes vászonképedet, ami 1-2 munkanapon belül már meg is érkezik hozzád vagy akár közvetlenül ahhoz, akinek szántad.

Milyen képből lehet egyedi vászonkép?

Röviden azt mondanánk, hogy technikailag abból a digitális képből lehet szép egyedi fali vászonkép, aminek megfelelő a mérete és minősége hozzá.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy minél nagyobb méretben nyomtatjuk ki az adott képet, a minősége a nagyítással együtt valamelyest csökken, homályosabbá válik. Tehát minél nagyobb az eredeti kép mérete, annál nagyobb méretben készíttethetsz belőle vászonképet úgy, hogy a minősége is megfelelő maradjon.

Mivel egy fali vászonképet nem közvetlen közelről szokás nézni, szerencsére elég nagy a mozgástér ilyen esetben, azonban ezt rendelésnél a mobil kijelzőjén oltári nehéz belőni.

Ezért a Printapic mobilappban a kiválasztott kép mérete alapján automatikusan csekkoljuk neked a nyomtatandó vászonkép minőségét. Jól láthatóan, csillagokkal jelöljük, hogy milyen vászonkép méretben lesz szép a végeredmény. Így nem kell ránk várnod, hogy visszaigazoljuk, azonnal láthatod, hogy jó lesz-e a fotód nyomtatásban.

Töltsd le a Printapic appot iOS vagy Android telefonodra és próbáld ki a kedvenc fotóddal!

Nem tudsz dönteni, melyik kép legyen? Ajándékozz egyedi vászonkép kollázst!

Van egy halom szuper képed és egyszerűen képtelen vagy dönteni, melyikből legyen nyomtatott vászonkép? Ajándékozz több képből álló sorozatot vagy kollázst!

A fali képkollázsok – amikor több, különböző méretű képet akasztasz a falra teljesen egyedi elrendezésben – nagyon hangulatosak. Remekül feldobják a hálót, a nappalit vagy a gyerekszobát, ráadásul szuperül bővíthetők, lényegében csak a fal mérete szabhat határt. Akár esküvői ajándékként, akár barátod új otthonába szánod vagy épp nagymamádat lepnéd meg egy ötletes fali “családi albummal” a Printapic appal könnyedén megvalósíthatod a megálmodott összeállítást.

A négyzetes, álló vagy fekvő, különböző méretű képek keverésével igazán egyedi és látványos lakásdekor alakítható ki. Sőt, ezzel a megoldással később a megajándékozott maga is tovább gyarapíthatja a vászonkép gyűjteményét.

A stílusos egyedi vászonkép kollázs titka az egymással színvilágban, témában összeillő képek kiválasztásában rejlik: fekete-fehérhez fekete-fehér, a színeshez színes kép passzol. Ez utóbbiak esetében érdemes a színek harmóniájára is ügyelni, hogy az összhatás igazán ütős legyen!

Hogyan készülnek az egyedi fali vászonképek?

Mi nem laca-facázunk, az egyedi vászonképed már 4 órával a megrendelés után gyártásba kerül. A vászonképeket profi, direkt textilnyomásra kifejlesztett nyomdagépeken készítjük. Vízbázisú festékkel dolgozunk, prémium festővászonra, ezáltal nem csak kiváló minőségű és még látványosabb lesz a végeredmény, de a vízbázisú festéknek hála nem lesz erős vegyszer- vagy festékszaga a képednek.

Ha a nyomtatás kész, 18 mm vastag lucfenyő keretre, úgynevezett vakrámára rögzítjük, így nincs szükség külön képkeretre sem.

A vászonképek sajátossága a hagyományos, keretezett képekkel szemben, hogy magát, a vászonkép nyomatot feszítjük a keretre, így a kép szélén körben egy rész visszahajtásra kerül. Ezt a sávot a Printapic appban már a kép kiválasztásánál pontosan jelöljük, hogy lásd, mi kerül oldalra és mi lesz szemből is látható.

Az elkészült egyedi fali vászonképedet, kérheted személyes átvétellel vagy házhozszállítással. Csomagjainkat országszerte az MPL futárszolgálat juttatja célba, így akár közvetlenül annak is küldheted, akit szeretnél meglepni vele.

Egyedi vászonkép rendelés szó szerint 6 koppintással!

A Printapic mobilappal szó szerint bárhol, bármikor megrendelheted a kiválasztott vászonfotót, akár szeretteidet, akár magadat szeretnéd meglepni vele.

Ha nincs időd ajándékok után kajtatni, ezt a megoldást imádni fogod!

  • Nincs más dolgod, mint letölteni az iOS vagy az Android mobilodra a Printapic alkalmazást.
  • Ez után válaszd ki a kedvenc fotódat a telefonodról és add meg, hogy egy vagy többrészes vászonképet szeretnél.
  • Következő lépésként válaszd ki a vászonkép méretét: az árak minden képméretnél automatikusan megjelennek.
  • Az app azt is jelzi, hogy jó lesz-e a képminőség az adott méretben, sőt, nem is enged továbblépni, ha rossz lenne a nyomat. Ezzel biztosítjuk, hogy végeredményben valóban profi minőséget kapj.
  • Az összesítésnél méretarányosan is megnézheted, hogyan fog mutatni az új egyedi vászonképed a falon, ha pedig mindent rendben találsz…
  • Csak küldd el a rendelésed és mi 4 órán belül neki is látunk!

A kiszállítási idő körülbelül 1-3 munkanap, ez a forgalmasabb – például karácsonyi vagy anyák napi – időszakokban kitolódhat, de folyamatosan azon dolgozunk, hogy ilyenkor is minden rendelés pár nap alatt célba érjen.

Egy kép többet mond ezer szónál

Egy egyedi vászonfotó kedves, szívhez szóló és maradandó ajándék bárki számára, ami azt üzeni: fontos vagy nekem és gondolok rád.

Mondd el szeretteidnek szavak nélkül, mit érzel, vidítsd fel őket vagy ajándékozz egy képnyi nyugalmat számukra, amelyre pillantva eszükbe juthatnak a közös perceitek olyankor is, ha épp távol vagytok egymástól.

Töltsd le az appot, próbáld ki most – csak rád vár az iOS és az Android verzió!