Többrészes vászonkép – dekor, amitől mindenkinek eláll a szava!

több részes vászonkép

Egy többrészes vászonkép perfekt választás, ha igazán látványos lakásdekorra vágysz. Rendeld meg a kedvenc saját fotódból, hidd el, a hatás nem marad el!

Készítsd el a sajátod, töltsd le a vászonkép rendelő iOS vagy Android appunkat!

A többrészes vászonkép készítés technikailag annyiban különbözik az egyrészestől, hogy a kiválasztott képet nem 1, hanem 3, 4 vagy 5 vászonképre nyomjuk, melyekből együttesen áll össze az eredeti fotó.

Milyen képből lehet jó többrészes vászonkép?

Alapvetően bármilyen kép kiváló lehet, ami illik a szoba stílusához, ahova szánod. Gyakori, hogy panoráma tájképekből, például nyaraláson vagy egy kirándulás során készített fotóból lesz gyönyörű többrészes alkotás. Az sem ritka, hogy egy családi csoportkép vagy egy portré lesz nagy méretben a lakás dísze.

Ha te is természet, spa vagy épp karácsony témájú képet szeretnél, de nincs saját fotód, szép és megfelelő felbontású, úgy nevezett stock fotókat érhetsz el jogtisztán a különböző ingyenes képletöltő oldalakon is.

A többrészes vászonképek egyik fő jellemzője, hogy a végeredmény általában nagyobb, főleg a teljes szélességet tekintve, mint az egyrészes vászonfotók. Ezért mindenképp fontos, hogy jó minőségű, lehetőleg minél nagyobb felbontású legyen a kiválasztott kép.

Menj biztosra a fotó minőségét illetően!

Mivel ezt nem is olyan könnyű felmérni, Printapic vászonkép rendelés mobil appunkat elláttuk egy praktikus funkcióval! Ez megmutatja, hogy a kiválasztott kép minősége az adott méretben megfelelő lesz-e.

Így nem kell azon aggódnod, hogy milyen lesz a kézhez kapott kész vászonfotó. A Printapic app már a rendelés elküldése előtt öt csillagból álló skálán és szövegesen is jelzi neked.

Sőt, ha túl kicsi a kiválasztott fotó és rossz minőségű lenne a kész vászonkép, nem is engedi megrendelni. Ilyen esetben azt javasoljuk, hogy válassz kisebb vászonkép méretet vagy tölts fel egy másik, jobb minőségű fotót inkább.

Személyes és látványos – többrészes vászonkép saját fotóból

Ezek igazi statement darabok, és valljuk be, elég menő, amikor az általad készített fotót fél vagy akár 2 méteres méretben láthatod!

Ráadásul egy tökéletes családi nyaralós kép, egy szuper elkapott pillanat vagy életetek nagy napja élettel, emlékekkel tölti meg a legminimalistább enteriőrt is. Egy ilyen lakásdekorral egyszerre nyűgözheted le a vendégeidet és szeretteidet egyaránt.

Jó tanács: családi fotó esetén nem árt, ha közösen döntitek el, mely kép vagy épp képek díszítsék az otthonotokat, így mindenki számára kedves választás születhet, amire szívesen tekint majd nap mint nap.

Varázsolj saját galériát az otthonodból! Az általad készített fotókat akár egy-, akár többrészes vászonképként viszontlátni a falon olyan érzés, mintha saját fotókiállításod lenne.

Rendelj többrészes képeket egyszerűen a mobilodról!

A Printapic vászonkép rendelés mobilapp segítségével mindössze 6 koppintással megrendelheted lakásod legújabb díszét!

Csak töltsd le a vászonkép rendelő appot a mobilodra, iOS és Android verzió egyaránt elérhető.
Válaszd ki a kedvenc képed, amit szeretnél többrészes képként viszontlátni, aztán válogass a számtalan méretvariáció és elrendezés között!

Dönthetsz 3 részes vagy akár 5 részes vászonkép mellett is. Az árakat azonnal láthatod a kiválasztott méret és elrendezés alatt, a kép várható minőségével együtt.

Ha megfelelőnek találod, irány az összesítés, ahol méretarányos képen is csekkolhatod, milyen lesz a végeredmény. Ezt követően nincs más dolgod, mint megadni a rendelési adatokat és elküldeni a megrendelésedet. 4 órán belül neki is látunk a nyomtatásnak!

A Printapic mobil app előnye, hogy a nap 24 órájában bárhol, bármikor elküldheted a rendelésedet, a szuper minőség ellenőrző funkciónak köszönhetően pedig nem kell a visszaigazolásunkra várnod. Így sokkal gyorsabban, 1-3 munkanapon belül kezedben tarthatod a vadiúj egyedi többrészes vászonképedet!

Ne habozz, töltsd le az appot és próbáld ki most! Itt figyel az iOS és az Android vászonkép mobilapp is.

Mire figyelj többrészes vászonkép készítés során?

A kész nyomatokat 18 mm vastag lucfenyő keretre feszítjük, ami azt jelenti, hogy a kép szélén körbe egy közel 2 centiméteres sáv visszahajtásra kerül, szemből nem lesz látható.

Ez a vászonképek esetében azért fontos, mert egy sokszereplős baráti csoportkép esetében belefuthatsz abba, hogy valakinek a karja levágódik, hiszen a kép széle csak oldalról lesz látható.

Az ilyen kellemetlen bakikat megelőzendő a Printapic mobil appban elhalványított sávval jelöljük, hogy mi kerül a keret oldalára. Így pontosan látod már az elrendezés és a méret kiválasztásánál, hogy hogy fog mutatni szemből.

Lakberendezési tippek fali képekhez

A stílusos lakberendezés titka – ugyanúgy, ahogy az öltözködésben is – a helyes arányok megtalálásában és a fókuszpontok megfelelő kialakításában rejlik. Azaz nem jó, ha minden harsány és a szobába belépő azt sem tudja, hova kapja a fejét hirtelen! De a túlzott visszafogottság sem előnyös, hiszen könnyen élettelenné, rideggé teheti az összhatást.

A legjobb megoldás, ha kijelölsz olyan pontokat a szobában, amelyekre szeretnél több figyelmet irányítani. Ilyen lehet például a nappaliban kanapé feletti üres falterület, a hálószobában az ágy és a közvetlen környezetének együttese vagy az az összkép, amelyet a lakásba belépő először lát.

Ezekre a fókuszpontokra többféle megoldással is odairányíthatod a figyelmet. Teheted ezt a környezetével harmonizáló, de erőteljesebb vagy épp lényegesen világosabb szín használatával, vagy hangsúlyos dekorációval és kiegészítőkkel is.

Hova kerüljön fel a többrészes vászonfotó?

Egy 3 részes vagy 5 részes vászonkép tökéletes fókuszpontja lehet az adott helyiségnek, hiszen a több képrészlet egymás mellett eleve a megszokottól eltérő megoldást jelent. Arról nem is beszélve, hogy a számtalan méretvariációnak és különböző kompozícióknak köszönhetően teljesen az adott területhez igazíthatod a megjelenését.

Egy csodás, színes tájkép hófehér falon, egy vidám családi fotó, vagy egy színes környezetbe helyezett letisztult, fekete-fehér kép csak úgy vonzza a tekinteteket!

Fúrás, aztán tipli! – Tippek a többrészes vászonkép felrakásához

Mindenképp fontos, hogy pontosan mérd ki először a képek helyét. A többrészes vászonképek felrakása esetében ez az egymáshoz viszonyított elhelyezkedést is jelenti. Teljes képmérettől függően akár szorosan egymás mellé is helyezheted őket, de a többrészből álló kompozíciók akkor mutatnak igazán jól, ha van köztük néhány centiméter távolság.

Mi azt valljuk, hogy a fúrt, csavar-tipli kombó a legbiztosabb megoldás, de ha olyan a fal, egy izmosabban bevert szög is megfelelő lehet. Utána csak a keretnél fogva rá kell akasztanod a vászonképet, az pedig szépen felfekszik a falra.

Egy modern, többrészes vászonkép ajándéknak is szuper!

Nem csak a saját otthonodat díszítheted egyedi kompozícióval, ajándékötletnek is kiváló! Ráadásul nálunk kártyás fizetéssel és érintkezésmentes kiszállítással is kérheted, így biztonságosan, a távolból lepheted meg szeretteidet.

Legyen szó karácsonyról, születésnapról vagy anyák napjáról, egy többrészes vászonkép saját fotóból minden alkalomra különleges választás.

Már épp azon töröd a fejed, kit lepnél meg vele? Vagy már tudod is melyik fotódból készült több részes kreálmány lenne szuper a nappaliba?

Ne habozz, töltsd le a Printapic iOS vagy Android mobil appot és rendeld meg még ma!