Vászonfotó kisokos – gyakori kérdések és válaszok egy helyen

vászonfotó készítés

Vászonfotó rendelésén gondolkozol, de még nem világos minden? Most összegyűjtöttük és meg is válaszoltuk neked a legfontosabb kérdéseket!

Egyedi vászonfotót szeretnék – mi a teendő?

Esküvői vászonkép, különlegesen jól sikerült közös kép a pároddal. Az első kép a babáról, egy cuki fotó a kutyádról, vagy egy nagy családi csoportkép, amin mindenki ott van. Néhány fényképnél egyszerűen nem elég, hogy ott pihennek a telefonodon, hogy rájuk nézhetsz a laptopodon, esetleg kiteszed őket a lakásban hagyományos fotó méretben.

Ha van olyan kép, amivel kapcsolatban te is így érzel, egy nagyméretű vászonfotóval megoldhatod, hogy életed legszebb pillanatai tényleg örökké tartsanak.

Minden nálunk készülő nyomat teljesen egyedi. Még jó, hiszen csakis az általad, a te telefonodról feltöltött képek után dolgozunk.

Egy családi fotóalbum, amely egyben beltéri dekoráció is. Díszítsd otthonod azzal, aki és ami igazán fontos neked – akár életnagyságban!

Hogyan zajlik a vászonfotó készítése?

A vászonkép tartósabb és stílusosabb, mint a papírból készülő nyomat. Kiváló minőségű, eredeti művészvászonra dolgozunk, így a tőlünk kapott kép nem szakad el, nem veszti el színét, és ránézésre is olyan lesz, mint egy profi festő alkotása.

A személyes, saját képből készülő vászonfotó ma még talán ritka luxusdekorációnak tűnik – pedig ilyenhez jutni nálunk mindössze néhány kattintás.

Csak töltsd le a Printapic Design applikációt iOS-re vagy Androidra, válassz ki egy fotót, amit a faladon is szívesen látnál, majd állítsd be a megfelelő formát és méretet. A kész nyomatot akár már másnap kézben tarthatod és kifüggesztheted.

Hogyan adhatom le a vászonfotó rendelésemet?

  1. Letöltöd a Printapic Design alkalmazást az Apple App Store-ból vagy a Google Play Áruházból.
  2. Kiválasztod a legkedvesebb képed a telefonod galériájából, vagy készítesz egy új képet.
  3. Beállítod a vászonfotóhoz a neked tetsző méretet és formát.
  4. Csekkolod, hogy biztosan elég jó lesz-e a készülő mű minősége
  5. Ellenőrzöd a rendelést és megadod az adataid.
  6. Elküldöd a megrendelést. Már kész is vagy! A kedvenc képed 1-2 munkanapon belül az otthonod falát fogja díszíteni.

Igen, a dolog ennyire egyszerű – sőt, még annál is egyszerűbb, mint ahogy a leírásból látszik. A rendelést a nap 24 órájában leadhatod, csupán egy jó kép és egy működő telefon szükséges hozzá.

Milyen vászonfotó méretek közül választhatok?

A kép kiválasztása után az applikációban először azt kell eldöntened, hogy a készülő kép egy- vagy többrészes legyen. Kérhetsz klasszikus vászonfotót, vagy dönthetsz a többrészes, kollázsszerű megoldás mellett.

Az egyszerű poszter bensőségesebb, a monumentális montázs-vászonfotóra viszont garantáltan minden látogató felkapja a fejét – ez a verzió inkább a szélesebb, komolyabb tájképek esetén ajánlott.

A fő kategóriákon belül rengeteg különböző méret és forma között válogathatsz, a kisebb fotóktól az egy-két méteres óriás alkotásokig. Rakd ki a pasid életnagyságban a falra! 😉

A befutó kép kiválasztásakor tudnod kell, hogy a nyomaton nem a teljes fotót kapod: a látottakat az app megvágja a választott formának megfelelően.

Figyelj oda arra is, hogy olyan képet válassz, ami felbontás és fényviszonyok szempontjából klappol annyira, hogy sokszoros nagyításban se legyen elmosódott, szemcsés – ebben az applikációnk is segít neked.

A vászonfotó kerettel vagy anélkül érkezik?

Minden tőlünk rendelt vászonfotó egy 18 mm vastagságú lucfenyő keretre feszítve megy házhoz. Ez azt jelenti, hogy neked nem kell a keretezéssel szórakoznod – ha a kép megérkezik, egyből mehet is a falra.

A poszter felfeszítésekor a kép szélét körben a fára simítjuk, így a nyomat széle szemből nem lesz látható, csak oldalról. Az appban a világos téglalap körüli szürke, keretszerű mező ezt a behajtandó részt jelöli – a beállításkor annyira kell odafigyelned, hogy a fontos dolgok ezen belülre kerüljenek.

Használj olyan képet, aminek a legszélén semmi lényeges nincs, és igazítsd úgy a keretet, hogy egy szereplő se maradjon le a nyomatról. Nehéz lesz kimagyarázni, ha az anyósod csak félig van ott a családi fotón!

Honnan tájékozódhatok a vászonfotó árakról?

Az árak a kép nagyságától függnek, és az applikációban nézheted meg őket a választható nyomatméretek mellett. De itt egy gyors lista, ha a nagyságrendi vászonfotó árak érdekelnek:

Mennyi idő egy vászonfotó nyomtatás?

Ígérjük, nem várakoztatunk sokáig: megrendeléstől számítva pár órán belül már munkához is látunk. 1-2 napon belül pedig az óriásfotó már a faladon is lehet.

A kiemelt időszakokban extra kapacitással dolgozunk, így a kézbesítés még az ünnepek előtt is ugyanolyan gyors marad.

Hogyan vehetem át az elkészült vászonfotómat?

Ha a képet személyesen vennéd át, szívesen látunk Székesfehérváron, a Seregélyesi út 113. szám alatti vászonkép nyomdánkban.

De ha nem laksz a közelben, az érintésmentes vásárlás híve vagy, netán azt szeretnéd, hogy a csomag meglepetésként landoljon egy számodra kedves személy postaládájában: a házhozszállítást egész Magyarország, sőt több külföldi ország területén is vállaljuk. Küld fény post: az ajándékod landol is, csak az ablakot tárják ki időben! 😉

Ha valami nem világos, szuperjófej ügyfélszolgálatunk mindenben rendelkezésedre áll, akár telefonon, akár e-mailben.

Félek, hogy nem olyan lesz a vászonfotó, mint vártam

Tudjuk, hogy egy fél falat beterítő poszter egészen máshogy mutat, mintha ugyanazt a képet a telefonod képernyőjén néznéd. Erre való tekintettel meg is tettünk mindent, hogy a félreértések esélyét minimálisra csökkentsük.

Az appban ha kiválasztottad a neked tetsző képet, a választható méretek alatt az is megjelenik, hogy az adott nagyságban a kép minősége szerintünk hány csillagos lesz. A négy- és ötcsillagos fotókkal garantáltan semmi gond nem lesz, a három- és kétcsillagos képekkel kapcsolatban azt ajánljuk, nézd meg őket a telefonoddal maximális nagyításban, mielőtt eldöntenéd, hogy biztosan szeretnéd-e őket. Az egycsillagos opciókkal pedig a rendszerünk nem is engedi, hogy továbblépj: ezekből nem tudnánk kiváló minőségű vászonfotót készíteni neked.

Vászonfotó rendelés online – Akár ajándékba is küldheted!

Legyen szó esküvőről, évfordulóról, születésnapról vagy karácsonyról: ünnepeken jól esik adni és kapni valami igazán bensőségeset. A saját képből készült vászonfotó a lehető legszemélyesebb ajándék – akár a hozzád közel állóknak, akár magadnak.

Töltsd le a Printapic iOS vagy Android applikációt és rendeld meg a legfontosabb emlékeket 2 perc alatt!