Esküvői kép vászonra – a tartós emlékekhez

esküvői kép vászonra

Készíts esküvői képet vászonra! Örökítsd meg a nagy napotokat különleges formában vagy lepd meg házasuló barátaidat egy igazán személyes ajándékkal. Egyszerűen megrendelheted a kedvenc esküvői fényképedet vászon alapon, egy mobilapp segítségével.

Kattints az iOS vagy az Android vászonkép app letöltéséhez!

Az esküvői fényképeket tényleg az örökkévalóságnak készítjük!

Az esküvő, legyen szó akár a sajátodról, akár egy kedves barátod vagy szeretted nagy napjáról, csodálatos, életre szóló esemény, amire jó érzés újra és újra visszagondolni.

Ezért olyan kényes kérdés mindig a megfelelő fotós kiválasztása és ezért várja a pár és az egész násznép annyira az esküvői képeket a nagy muri után.

Amióta a digitális fotózás világát éljük, sokkal több képet készítünk, azonban sokkal kevesebbet őrzünk meg kézzelfogható formában is. Pedig a képek érzelmi értéke mit sem változott! Még mindig a megörökített emlékek teszik otthonossá a lakást: jó rájuk nézni, felidézni őket.

A Printapic Design mobilapplikációnkkal most te is könnyedén vászonra nyomathatod a legszebb esküvői képeidet. Ha pedig esküvőre vagy hivatalos, tuti, egyedi ajándékot készíttethetsz az ifjú pár számára!

Esküvői kép vászonra – Mitől olyan különleges?

A vászonkép nyomtatás számos dologban eltér a hagyományos képnyomtatástól, ebből adódóan a végeredmény is különlegesebb lesz, mint egy sima fotópapírra készített fénykép.

A vászonkép nyomat profi művészvászonra készül, speciális vízbázisú festékkel. A vászon textúrájának köszönhetően a kész vászonfotó sokkal látványosabb összhatást kelt, szinte életre kel a falon.

Emellett képkeret helyett a vászonképeket 18 mm széles lucfenyő keretre feszítjük, így simán rendelhetsz a sztenderd képméreteknél sokkal nagyobb képet is, nem kell aggódnod, hogy nem találsz hozzá illő képkeretet.

Ha életnagyságban szeretnéd az esküvői képeteket viszont látni, annak sincs akadálya! Sőt, a keret nélküliségnek van még egy szuper előnye: simán rendelhetsz több részből álló vászonképet. Ilyenkor a kiválasztott fotó több vászonképből áll össze egy egésszé a falon.

Képzeld csak el, a legszebb esküvői fotók vászonból elkészítve tökéletes díszei lehetnek a közös otthonotoknak!

Csodás köszönet – egy vászonra nyomott esküvői ajándék kép

Bár ma már a legtöbb pár online galériában osztja meg az elkészült esküvői képeket a családtagokkal, barátokkal, igazán kedves ajándék lehet a szülőknek, nagyszülőknek vagy a tanúknak például egy közös esküvői pillanat vászonképként.

A legjobb az egészben, hogy mindezt 6 koppintással meg is rendelheted a Printapic Design mobilapp segítségével. Ha eleged van a szervezésből és ügyintézésből az esküvő után – amit abszolút megértünk – ezt a kényelmes megoldást imádni fogod!

Csak letöltöd az appot, kiválasztod a képet a mobilodról, a méreteknél pedig az app jelzi, hogy milyen lesz a várható minőség. Ha nem lenne megfelelő, nem is engedi megrendelni, így biztosan nem lősz mellé. 1-2 munkanapon belül meg is érkezik az egyedi vászonképed. Ha távol vagytok egymástól, a meglepit küldheted akár közvetlenül a címzettnek is! Érintésmentesen, biztonságosan, abszolút 21. századi módon. 😉

Esküvői vászonkép nászajándékba

Hasonlóan klassz ajándékötlet egy esküvői vászonkép, ha vendégként vagy hivatalos a nagy napra.

Amikor megkapod a meghívót, általában két dolog fut végig az agyadon azonnal: mit fogok felvenni és mit adjak nászajándékba?

Ma már piszkosul nehéz hasznos, a párra jellemző vagy épp igazán klassz, személyes nászajándékot kitalálni. Régen könnyebb dolga volt a násznépnek, hiszen a párok az esküvővel “indultak”, így bármilyen háztartási vagy dekorációs dolog jól jött. (Bár a szüleid vagy a nagyszüleid tarsolyában is biztos van néhány szórakoztató történet az ötödik pohárkészletről vagy a harmadik ajándék kenyérpirítóról.)

Ezzel szemben a jegyespárok jelentős része ma már önálló otthonnal rendelkezik. A rizikós “hasznos ajándék”-keresgélés helyett menj biztosra egy személyes meglepetéssel, ami tuti telitalálat lesz! Egy kedves közös fotójuk – legyen az róluk, esetleg közös hobbijukról, kedvelt témájukról szóló kép – vagy a jegyesfotóik közül valamelyik, vászonkép formájában valóban olyan ajándék lehet, amitől érezni fogják, fontosak neked.

Ha nem tudsz dönteni – esküvői fotómontázs vászonképekből

Megvolt az esküvő, megkaptátok a több száz szupernél szuperebb képet, te pedig képtelen vagy csak egyet vagy kettőt kiválasztani közülük? Megvan a megoldás: készíts esküvői montázst a nappali vagy a háló falára különböző méretű vászonkép nyomatokból!

Amikor vászonképről esik szó, legtöbbeknek a hatalmas, szinte teljes falat beborító képek jutnak eszükbe, pedig valójában nagyon sok méret közül válogathatsz. Printapic vászonkép nyomda mobilappunkkal 20×30 centiméterestől egészen 100×150 centiméteresig rendelhetsz egyedi vászonképet saját fotóidból.

Variálj a különböző méretekkel és formákkal, válassz bátran álló, fekvő, négyzetes vagy több részes vászonképeket akár, így nem csak igazán szerethető, de abszolút egyedi összeállítást hozhatsz létre. Hidd el, mindenki imádni fogja, neked pedig nem lesz hiányérzeted, hiszen minden kedves esküvői kép helyet kaphat a falon!

Esküvői kép vászonra – évfordulóra vagy csak meglepetésként

Az esküvő nem változtat semmin! – mondják sokan, valójában mégis érzed, hogy innentől valahogy más a kapcsolatotok. Meg kell szokni, hogy a barátom vagy barátnőm, kedvesem, esetleg párom helyett azt mondd: “a férjem”, “a feleségem”. Érzed, hogy ez más szint, közben mégis ugyanazok vagytok, ugyanúgy vagy még jobban szeretitek egymást, mint előtte.

Egy saját fotódból készített vászonképpel igazán meghitt ajándékot adhatsz a házassági évfordulótokra, kedvesed szülinapjára vagy egyszerűen csak úgy, mert szereted és szeretnéd meglepni valami egyedivel.

Mindezt akkor is megteheted, ha sokat dolgozol és nincs időd személyesen utánajárni vagy nem szeretnéd, hogy füstbe menjen a meglepetés azzal, hogy meglátja a monitoron, miben is mesterkedsz.

Add le a Printapic Design mobilapplikációval a rendelésed gyorsan és egyszerűen! Intézd el két meeting között vagy egy kis esti facebookozásnak álcázva és az ajándékodat futárszolgálattal 1-2 munkanapon belül házhoz visszük – Magyarországon belül bárhová.

Már ki is találtad melyik képeket látnád szívesen falon vagy adnád ajándékba? Töltsd le appunkat iOS vagy az Android eszközödre és rendeld meg akár most!