A tökéletes nőnapi ajándék igenis létezik! De nem a virág az.

nőnapi ajándék vászonkép

A virág szép, de egy hét után a kukában landol… ha nőnapi ajándékon gondolkozol, szerintünk válassz inkább valami egyedit és tartósat. Egy kis figyelmesség simán beleférhet, de választhatsz akár egy komolyabb, támogató gesztust is. Nézd meg speciális nőnapi ajándék tippjeinket és rendeld meg az alkalomhoz legjobban illő megoldást pillanatok alatt!

Nőnapi ajándék para? Próbálkozz valami egyedivel!

Közeleg a nap, ami csak a hölgyeké: március 8-a előtt talán neked is fejfájást okoz, mivel lephetnéd meg a fontos nőket az életedben.

A virágot, csokit mindenki megköszöni, de sokszor mintha nem igazán őszintén mosolyognának – abban pedig mindenképp egyetérthetünk, hogy ha már egy ünnepet megtartunk, nem érdemes megúszásra játszani. Vigyél energiát, ötletet a nőnapi ajándékba, és hidd el, a siker is nagyobb lesz.

Rendben, de mi van, ha nincs időd (vagy kedved) bonyolultabb, utánajárást igénylő meglepetéssel készülni?

Semmi gond: mi tudunk egy igazán kreatív nőnapi ajándékötletet, amihez semmi másra nincs szükséged, csak egy telefonra és egy jó képre. Az egész alig egy percedbe kerül, mégis garantáltan odalesz tőle mindenki.

Kreatív nőnapi ajándék egyszerűen: vászonkép nőnapra

Mindenképpen valami különlegeset, egyedit szeretnél? A saját kezűleg készített nőnapi ajándék impozáns, de ha ilyesmin töröd a fejed, az egyedi vászonképen akkor is érdemes elgondolkozni, ugyanis vele jóval kevesebb ráfordítással kaphatsz hasonlóan különleges eredményt.

A fakeretre feszített, a telefonodról tetszőlegesen kiválasztott kép alapján készülő vászonfotó készen érkezik, tehát egy másodpercig sem kell hozzá barkácsolnod, mégis olyan hatást kelt, mintha kézzel készült volna. És abban is biztos lehetsz, hogy egyetlen ismerős falán sem fogsz meglátni még egy ugyanilyen dekorációt.

A fali vászonkép univerzális ajándék: bármit rakhatsz rá, így minden korosztálynak, érdeklődésű hölgynek egyformán szuper lehet. Jól mutat a pároddal közös lakásotok falán, de ideális nőnapi ajándékötlet kislányoktól nagymamákig, kolléganőkig bárkinek.

A vászonra a meghatótól a viccesig, a személyestől a szinte mindenkinek tetsző, szép fotókig minden rákerülhet. A határokat csak a képzeleted – és a megajándékozott hölgyhöz való viszonyod – szabja meg.

Készítsd el a sajátod, töltsd le a vászonkép rendelő iOS vagy Android appunkat!

Romantikus és családi képek

Nem titok, hogy a tőlünk rendelt képek nagy részét teszik ki a szerelmes vagy családi témájú alkotások. Jól sikerült közös fotók, cuki képek a babával, emlékek a nyaralásról… ezekkel biztosan te is sikert aratsz majd. Esetleg ha van egy számotokra valamiért különösen kedves fotód a barátnődről, rendeld meg tőlünk extra ünnepi kiadásban.

De választhatsz akármit, amiről tudod, hogy a párod örülni fog neki, és mi azonnal legyártjuk – ilyen egy praktikus és egyszerű nőnapi ajándék.

Őszinte köszönet egy képben – nőnapi ajándék anyának, nagyinak

A vászonkép jövőbeni családi relikviának is remek választás. Az idősebb családtagok köztudottan imádják a régi, vagy az összetartozásotokat jelképező képeket, így egy jól sikerült közös tablóval biztosan nem nyúlhatsz mellé: a legfontosabb emlékek így mindig kéznél, vagy legalábbis szem előtt lesznek.

De talán méltóbb is az ünnephez, ha az anya vagy a nagyi egy régi, megsárgult fiatalkori képét digitalizálod, majd jó minőségben a falra helyezed. Vagy készíts neki egy nagyszabású montázst az élete különböző pontjain készült képekből: íme egy csodálatos nő teljes története.

Nőnapi ajándék ötletek gyerekeknek

Minden gyerek rajong valamiért, így a nőnapi ajándék kislánynak hálás téma. Legyen szó kedvenc mesehősről, videojátékról, zenekarról vagy állatról, a témába vágó fali óriáskép hatalmasat dob a szoba varázsán a lelkes kicsik számára.

A vászonkép nyomtatás a sima poszterhez képest nagyobb, látványosabb, jobb minőségű eredményt hoz – vele a gyerkőc a szobáját még inkább a saját birodalmának érezheti.

Girl power! – Ajándékozz motivációt nőnapra

Az elismerés többet ér, mint egy szál virág – nőnapon és minden nap. A nőknek, lányoknak különösen sokat jelent a támogatás, és az energia átadásának jó eszköze lehet a falra kirakott frappáns, biztató szöveg és kép.

A motiváló idézetes poszterek rengeteg iroda kedvelt kellékei, de otthon is jól jöhet, ha az embert reggelenként már kávé előtt egy pozitív üzenet fogadja. Az idézetes kép különösen jó nőnapi ajándék kollégáknak, fiatalabb családtagoknak, vagy olyan nőknek, akikkel nem vagy igazán bizalmas viszonyban, de valamiért mégis szeretnéd őket megajándékozni.

Készítsd el a kedvenc vicces vagy felpörgető mémed stílusos, nagy méretű vászonkép formában, és a lelkesítő hatás is erősebb lesz!

Nőnapi ajándék virág kicsit másképp

Igen, azt írtuk, hogy a virág unalmas, na de milyen lenne egy olyan virág, ami sosem hervad el, és a falat díszíti?

Az élethű, virágos vászonkép tartós, elbűvölő és egy valódi csokornál biztosan nagyobb meglepetést vált ki. És ami a legjobb az egészben: az általunk kínált legkisebb méret (20 x 30 cm) egy csokor virággal nagyjából egy árban van.

Egyedi nőnapi ajándék készítés? Segítünk!

Ha meggyőztünk, hogy idén a vászonkép lesz számodra a tökéletes nőnapi ajándék, csak ennyi a teendő:

Töltsd le a Printapic Design iOS alkalmazást az App Store-ból vagy az Androidos vászonkép appunkat. Az appba belépve válaszd ki a telefonodról a képet, amit vászonképpé szeretnél alakítani. Állítsd be a számodra megfelelő méretet és formát és add meg, hogy egy vagy többrészes vászonképet szeretnél. Az app itt arról is tájékoztat, hogy a választott formában milyen képminőségre számíthatsz. Ha megvan a tökéletes ajándék, add meg az adataid és véglegesítsd a rendelést: kész is vagy!

A rendelés beérkezése után néhány órával munkához látunk, a kész kép pedig 1-2 munkanapon belül megérkezik hozzád, vagy a megajándékozni kívánt személyhez. Persze azért ne centizgesd március 6-ra, ha nem muszáj!

A legjobb nőnapi ajándék beszerzése egyszerűbb, mint gondolnád – tudd le a rendelést alig 6 kattintással és dőlj hátra!