Így működik a Printapic vászonkép nyomda!

Printapic vászonkép nyomda

Bemutatjuk Magyarország első, mobilapp segítségével működő vászonkép nyomdáját. Rendelj egyedi vászonképet saját fotóidból egyszerűen, gyorsan a Printapictől:
kattints az iOS vagy az Android app letöltéséhez!

Vászonkép készítés – egyedi ajándék bármilyen alkalomra

A Printapicnél tudjuk, hogy egy személyre szabott, egyedi ajándék megtalálása időigényes feladat, sok utánajárást kíván, amire gyakran nincs idő és lehetőség.

Épp ezért úgy alakítottuk ki egész vászonkép nyomda szolgáltatásunkat a rendeléstől az ügyfélszolgálatig, hogy minél egyszerűbben és gyorsabban válaszhass ajándékot. A mobilappunk segítségével szó szerint 6 koppintással megrendelhesd a kiválasztott fényképedet vászonképként. Mi pedig a megrendeléstől számított 4 órán belül neki is látunk az elkészítésének, hogy 1-2 munkanapon belül már a kezedben is tarthasd a megrendelt vászonképet.

A saját fotódból. Kell ennél személyesebb meglepetés?

Kikből áll a Printapic vászonkép nyomda?

Egy marék tapasztalt és szuper lelkes nyomdász alkotja székesfehérvári csapatunkat, akik csípik az újításokat. Ez egyszerre látszik az általunk alkalmazott nyomdai technológiákon és eszközökön, valamint azon, hogy Magyarországon elsőként nálunk rendelhetsz vászonkép nyomtatást lazán, mobil appon keresztül!

Ha szívesen találkoznál velünk, örömmel látunk! A rendelésed személyesen is átveheted Székesfehérváron, a Seregélyesi út 113. szám alatt, a Vállalkozói Központ földszintjén található irodánkban.

Mitől más a Printapic vászonkép nyomda?

Attól, hogy imádjuk, amit csinálunk! És fontos számunkra, hogy neked is hasonló örömet szerezzünk, amikor kézhez kapod az újdonsült vászonképed. Nagyon sokat adunk a minőségre: ez nem csak a napi munkánkban mutatkozik meg, hanem a felhasznált anyagokban is.

A Printapic vászonképeket magas minőségű, profi művészvászonra nyomjuk. (Arra gyúrunk, hogy tartósságban lenyomjuk a Mona Lisát vagy egy-két Van Gogh-ot!) És ez adja a vászonképek különleges hatását is, amitől szinte életre kelnek a falon.

Ehhez tedd hozzá a speciális textilnyomáshoz kialakított festékeket és vászonkép nyomdagépeket. A végeredmény: pontosan az a fotó, amit a mobilodon látsz rendeléskor, csak nagyobb méretben és 1-2 árnyalattal sötétebb kivitelben a matt vászon miatt.

A prémium anyagok és technika előnye, hogy baromi nagyméretű faliképeket is simán legyártunk. Ha szeretnél egy élet nagyságú fotót a pasidról vagy a barátnődről: megoldjuk!

A vászonkép nyomdánk persze nem lenne teljes, ha nem lenne egy erős ügyfélszolgálatunk, ahol gyorsan és hatékonyan segítünk neked bármilyen rendeléssel kapcsolatos kérdésben. Csörögj, e-mailezz, intézzük! 🙂

Printapic Design mobilapp – vászonkép nyomda a zsebedben

Nem vicceltünk, amikor azt állítottuk, hogy 6 lépésben végig tudsz vinni nálunk egy vászonkép rendelést. Ráadásul mindezt bárhol, bármikor, a nap 24 órájában megteheted!

Nem kell hozzá más, mint a mobilod vagy a tableted. Mindegy, hogy iOS vagy Android, a Printapic Design vászonkép nyomda mobilapplikáció mindkettőn hasít.

1. Első lépésként töltsd le az appot!

2. Nyisd meg és válaszd ki, melyik országba szeretnéd a képet! Igen, már 10 országba szállítunk!

3. Válaszd ki a galériádból a fényképet,

amiből vászonképet szeretnél készíttetni és kattints, hogy egy vagy több részes kép legyen. A több részes vászonképek állhatnak 3, 4 vagy akár 5 elemből is.

4. Válogass a különböző vászonkép méretek között!

Lehet álló, fekvő vagy négyzetes. Pontosan meg tudod nézni, hogy a fényképed miképp mutatna az adott kivágással.

Mivel a vászonképeket egy 18 mm vastag borovi- vagy lucfenyő keretre rögzítjük, a nyomat szélén egy vékony rész visszahajtásra kerül. A Printapic vászonkép készítő app automatikusan megmutatja, hogy mi kerül a keret oldalára és mennyi fog szemből látszani. Emellett minden méretnél megjelennek a pontos árak is!

4. A vászonkép nyomda app arra is figyel, hogy a kiválasztott méretben milyen minőségű lenne

az adott vászonfotó. Nem kell a visszajelzésünkre várnod, hogy elég jó lesz-e, mert ezt az applikáció egy öt csillagból álló értékeléssel azonnal jelzi neked.

Az öt- vagy négycsillagossal biztosan kiváló végeredményt fogsz kapni, azonban a hármas vagy kettes értékelésű képeknél érdemes a galériádban maximumra nagyítani a képedet, hogy lásd, nyomatként megfelelő lenne-e. Ha nem, válassz esetleg kisebb vászonkép méretet vagy másik fotót.

Az abszolút nem megfelelő képeket az app nem is engedi megrendelni, így elkerülhető a csalódás. Ez is a többlépcsős minőségbiztosítási rendszerünk része.

5. Megmutatjuk egy méretarányos fotón,

hogyan is fog mutatni a képed a falon! Az összesített rendelést is ebben a pontban tekintheted meg, a végleges árakkal és a szállítási díjjal együtt.

6. Végül add meg az adataidat és válassz fizetési módot!

Mehet bátran érintésmentes verzióban, hiszen nálunk az appban, személyes átvételkor és házhozszállítás esetén is tudsz kártyával fizetni.

A Megrendelem gombra kattintva rögtön meg is kapjuk a rendelésed, amiről visszaigazoló emailt küldünk és 4 órán belül megkezdjük a vászonkép nyomtatást. Az elkészült nyomatot vakrámára feszítjük, gondosan becsomagoljuk és már adjuk is tovább a futárnak, hogy minél előbb – általában 1-2 munkanap alatt – megérkezzen hozzád.

Ennyi az egész.

Tökéletes, egyedi lakásdekoráció, ami mehet is a faladra! Vagy küldheted egyenesen annak, akit meg szeretnél lepni vele.

Kényelmes rendelés, gyors szállítás – érintésmentesen

Az utóbbi időszak még fontosabbá tette, hogy gyorsan és biztonságosan rendelhessünk online vagy küldhessünk ajándékot szeretteinknek. A Printapic vászonkép nyomdánál mindig a modern, minél hatékonyabb és kényelmesebb szolgáltatásokra törekszünk. Így velünk egyszerűen és könnyedén készíthetsz igazán szívhez szóló ajándékot szeretteidnek akkor is, ha távol vagytok épp egymástól. Te csak add le a rendelést, a többit mi intézzük!

Még a forgalmasabb időszakokban is igyekszünk minél rövidebb idő alatt célba juttatni a rendeléseket, a kiemelt ünnepi időszakokban pedig extra kapacitással dolgozunk.

Próbáld ki, milyen egy igazi XXI. századi vásárlási élmény! Rendelj pár pillanat alatt tökéletes otthoni dekorációt vagy szerezd be az egész család karácsonyi ajándékait néhány kattintással!
Töltsd le appunkat most és holnap akár már nálad is lehet a vászonkép:
kattints az iOS vagy az Android app letöltéséhez!