Vászonkép készítés saját fotóból – varázsolj otthont a lakásból!

vászonkép készítés

A vászonkép készítés tökéletes a legszebb pillanatok megőrzésére. Válaszd ki a kedvenc képeidet és hagyd, hogy meghitt otthonná változtassák a lakásod!

Töltsd le a Printapic mobilappot iOS-re vagy Android telefonodra!

Vászonkép készítés és home styling

Biztosan te is érezted már egy költözés vagy felújítás után, amikor a bútorokat már sikerült elrendezni és körbenéztél a régi-új kis birodalmadon, hogy a berendezés ellenére mégiscsak üres. Ilyen esetekben jövünk rá, hogy az apró kiegészítők teszik teljessé, igazi otthonná a lakást.

Ebben pedig nem a puha szőnyegeknek és a színben harmonizáló függönyöknek van legfőbb szerepük. Hanem azoknak az apró mütyüröknek, emléktárgyaknak, képeknek, könyveknek, amikhez emlékek, élmények kötnek, amikhez ragaszkodsz.

A digitális fotózás elterjedésével egyre több képet készítünk, mégis egyre kevesebbet nyomtatunk ki, hogy kézzelfogható formában nap mint nap a közelünkben legyenek. Pedig ezek az apró, elkapott pillanatok, mint a kisgyermeked maszatos vigyora vagy az esküvői kép vigyorgós változata, ezek adnak igazi karaktert otthonodnak.

Egy szép képekkel, családi fotókkal teli lakásba szívet melengető hazatérni és jó otthon lenni. A vászonkép készítés pedig talán épp azért egyre népszerűbb, mert a vászonképek modern, keret nélküli megjelenésükkel remekül illeszkednek a különböző stílusú enteriőrökhöz. A teljesen személyre szabható méretükkel valamint formavilágukkal tökéletes eszközei a kedves emlékek megőrzésének.

Tarts velünk és tudd meg, hogyan ölthetnek tartós formát a legszebb pillanataid!

Vászonkép készítés profiktól

Te is szeretsz kényelmesen, otthonról vásárolni, egyúttal fontos, hogy pontosan tudd, milyen lesz a megrendelt termék? Ez különösen fontos, ha otthondekorról van szó. Nincs annál bosszantóbb, mint amikor a megrendelt kép vagy kiegészítő nem olyan, mint a neten és sehogy sem illik a már meglévő dolgaidhoz.

Ezt abszolút átérezzük, épp ezért alkottuk meg a Printapic mobilappot, amellyel kedvenc képeidből varázsolhatsz vászonképet néhány koppintással. Az appban pontosan láthatod és beállíthatod, hogy milyen legyen a kész kép és, ha tetszik, már küldheted is a megrendelést! Mindezt bárhol, bármikor megteheted, hiszen mobilappunk a nap 24 órájában, a hét minden napján “nyitva áll”.

Csapatunk jól képzett és kreatív nyomdászokból áll. Imádjuk a szakmánkat, és folyamatosan új technológiai megoldásokon pörgünk.

Ezért a vászonkép készítés nálunk a legmodernebb, speciálisan textil nyomásra tervezett nyomdagéppel történik. Alapanyagnak első osztályú festővásznat és vízbázisú festéket használunk, hogy a vászonképed ne csak szép, de tartós is legyen, minél kevesebb vegyszer felhasználásával. A kinyomtatott képet 18 mm-es fenyő keretre rögzítjük, körültekitően becsomagoljuk és már küldjük is, hogy mielőbb a falra tehesd.

Vászonkép készítés otthon?

Fontos tisztáznunk: az otthoni vászonkép készítés, amikor vászonra festesz, ragasztasz vagy egyéb technikát alkalmazva alkotsz, nem azonos a nyomdai verzióval. Az utóbbinál egy általad készített vagy más módon kiválasztott digitális fotót professzionális eljárással vászonra nyomtatunk.

Mindkettő szuper és abszolút személyes dísze lehet otthonodnak, sőt a saját kezűleg készített festmények és a vászonra nyomott fotók egymás mellett harmonikus egyveleget, igazi egyedi összhatást nyújthatnak.

Arról nem is beszélve, hogy valójában mindkét megoldás hordozza a kezed nyomát, hiszen egy általad lőtt tájkép vagy családi portré ugyanolyan alkotás, mint egy montázs vagy festmény.

Ha igazán bevállalós vagy, akár ötvözheted is a különböző technikákat: például egy fekete-fehér vászonkép nyomatot díszíthetsz plusz festéssel vagy más eljárásokkal teheted még egyedibbé. Vágj bele bátran, keverj, kísérletezz és öltöztesd otthonod úgy, amilyen te magad is vagy! Legyen a lakásod a kiállítótermed!

Vászonkép készítés akár 1 munkanap alatt!

A rendelés leadásától számított a Printapicnél 4 órán belül nekilátunk a feladatnak, így optimális esetben akár már másnap kezedben is tarthatod az elkészült egyedi vászonképed.

A hatékony vászonkép készítést segíti a Printapic mobilapp is a képminőség-ellenőrző funkcióval. Csillagokkal és szövegesen is jelzi, hogy megfelelő lesz-e a kiválasztott képed minősége az adott méretben, nem kell a visszaigazolásunkra várnod.

A kiszállítási idő a terheltebb időszakokban, például karácsony vagy anyák napja előtt megnövekedhet, de plusz kapacitást bevonva ilyenkor is igyekszünk gyorsan, 1-2 munkanap alatt célba juttatni a rendelésed.

Tudjuk, hogy milyen érzés, amikor benne vagy a lakásdekorálásban és már csak az az utolsó simítás hiányzik. Ezért mindent megteszünk, hogy mielőbb elérjen hozzád és elfoglalhassa méltó helyét a falon (és a szívedben) a legújabb vászonképed.

Vászonkép készítés saját fotóból – ajándékba is!

Vászonképekkel nem csak a saját, de szeretteid vagy barátaid otthonába is meghittséget csempészhetsz. A hozzád közel állók stílusát ismerve, a Printapic appal gyerekjáték kiválasztani az ideális fotót, méretet és formát – már indulhat is kreatív ajándékkészítés!

Igazán megható ajándékötlet lehet a nagyidnak, ha bedigitalizálod a legkedvesebb régi papírfotóit és vászonképként új életre kelted őket. Ahogy az is biztos, hogy kiemelt helyet kap majd barátaid új otthonában a közös nyaraláson vagy túrán készült tájkép. Persze, a kisgyermekes barátoknak, családtagoknak is csodás ajándék lehet a kedvenc babafotóik egyike vászonképként.

Az ötletek listája végtelen és épp ez a legjobb a vászonkép készítésben: folyamatosan születnek olyan pillanatok, amelyek megérdemlik, hogy megörökítsék őket és valakinek örömet szerezzenek velük.

Töltsd le a Printapic mobilappot iOS vagy Android telefonodra, öltöztesd fel az otthonod vagy csalj mosolyt szeretteid arcára egy csodás, egyedi vászonképpel!