Így zajlik a vászonkép nyomtatás – akár 1 munkanap alatt!

vászonkép nyomtatás

Még sosem volt ilyen egyszerű a vászonkép nyomtatás. A Printapic Design mobil applikációval akár már holnap a kezedben tarthatod a saját, egyedi vászonképed. Megmutatjuk, hogy miként zajlik a folyamat!

Ha rögtön bele is fognál, kattints az iOS vagy az Android vászonkép készítő app letöltéséhez!

Vászonkép rendelés bárhol, bármikor

Ha korábban is szemeztél már vászonkép nyomtatással, biztos van néhány horrorsztorid a csak PC-n működő képfeltöltésről, a telefonhívásos visszaigazolásról, a használhatatlan rendelési felületekről vagy csigalassú kiszállításról. És tök oké, ha azt mondod, neked erre nincs időd. Ha a pizzarendelést, a mosógép-vásárlást és a heti nagybevásárlást is mobilon intézed, a vászonkép rendelés miért legyen kivétel? Na, nálunk nyomhatod ezt is mobilról, senkire sem kell várnod! 😉

A Printapic Design mobilos applikációval maximum 6 koppintással megrendelheted a saját fotódból készített vászonképedet, mindezt a nap 24 órájában.

Várod, hogy száradjon a körmöd? Késik a haverod? Unalmas a céges meeting? Lepd meg magad egy új dekorral a nappaliba, intézd el a nagyi szülinapi ajándékát vagy rendelj szuper, szívhez szóló karácsonyi meglepetést a családnak csupán néhány perc alatt! Holnap légy otthon, mert a futár már kopogtathat vele! 😉 Nálunk tényleg gyors a vászonkép nyomtatás.

Alap tudnivalók vászonkép készítéshez

Választhatsz egy vagy több részes vászonképet. A különbség az, hogy a több részes képek esetében a kiválasztott fotód 3-4-5 vászonképből áll össze egy egésszé a falon.

A vászonképeket speciális nyomdagépeken, profi festővászonra készítjük, vízbázisú festékkel. A kész nyomatot egy 18 mm vastag lucfenyő keretre feszítjük ki, így nem kell hozzá képkeret, mehet is rögtön a falra.

Azonban – mivel magát a nyomatot feszítjük a keretre – a kép szélén körben egy rész visszahajtásra kerül. Erre érdemes odafigyelni a fotó kiválasztásánál, nehogy valakit megskalpolj vagy levágj a családi csoportképről!

Jó hír: a Printapic app pontosan megmutatja neked, hogy mekkora rész kerül visszahajtásra. Nyomatként ugyanazt kapod, amit a telefonodon is látsz, csak a matt vászon és a hiányzó háttérvilágítás miatt 1-2 árnyalattal sötétebb kivitelben.

Persze, ettől függetlenül az online rendelésnél mindig ott a para, hogy nem olyan lesz, mint vártad. Ez a vászonkép nyomtatásnál még inkább igaz, hiszen egy mobilon, kicsiben látott fotóról kell eldönteni, hogy jó lesz-e 50 centis, egy vagy akár több méteres kivitelben is.

Épp ezért az appban csillagokkal jelezzük a vászonkép várható minőségét. Az öt- vagy négycsillagos tuti szuper lesz, azonban a 3 vagy 2 csillagos esetében érdemes a galériádban maxra nagyítani a kiválasztott képet, hogy lásd, milyen lenne nyomatként. Ha ott nem tetszik, mert nem elég éles például, akkor érdemes egy kisebb vászonkép méretet vagy inkább egy másik fotót választanod.

Így megy az egyedi vászonkép nyomtatás – lépésről lépésre!

1. App letöltése

Töltsd le a Printapic Design appot iOS vagy Android mobilodra, tabletedre.

2. Fotó kiválasztása

Válaszd ki a kedvenc fotódat a mobilodon és bökj rá, hogy egy vagy több részes vászonképet szeretnél.

3. Vászonkép méret kiválasztása

Válogass a vászonkép méretek között. Az app azonnal megmutatja nem csak azt, hogyan fog kinézni a fotód az adott méretben, hanem azt is, mi kerül a keret oldalára, plusz a pontos vászonkép nyomtatás árak is azonnal megjelennek.

4. A vászonkép nyomtatás minőségének csekkolása

Az applikáció rögtön jelzi, hogy jó lesz-e a minőség, így nem kell a mi visszajelzésünkre várnod. Sőt, ha rossz lenne a nyomat minősége, akkor nem is enged továbblépni! Így biztos lehetsz, hogy nem fogsz vele mellé – garantáljuk, hogy imádni fogod a végeredményt.

5. Összesítés

Csekkold a rendelésed az összesítésnél és nézd meg egy méretarányos képpel, hogy az általad választott vászonkép hogyan mutatna egy nappali falán. (Nehogy életnagyságú családi csapatképet rendelj a dédinek!)

6. Megrendelés elküldése

Kattints a Megrendelem gombra, mi pedig 4 órán belül nekilátunk a munkának és 1-2 munkanapon belül már meg is érkezik hozzád az egyedi vászonképed!

Kedves meglepetés akár a távolból is – Vászonkép rendelés online, bankkártyás fizetéssel, házhozszállítással!

A vászonkép nyomtatás saját fotóból kedves és személyes meglepetés szinte bármilyen alkalomra. (Szuper ajándék akkor is, ha magadat lepnéd meg vele! Megérdemled! 😉 )

A megrendelt vászonképedet átveheted személyesen székesfehérvári üzletünkben vagy kérheted házhozszállítással egész Magyarország területén. Azaz küldheted akár rögtön a megajándékozott címére is a személyre szabott meglepetést! Ha épp nem tudtok személyesen találkozni, akkor még nagyobb jelentősége van egy kedves ajándéknak, nem? Számíthatsz ránk, segítünk benne.

Általában 1-3 munkanap alatt érkezik a csomag és kibontás után már fel is kerülhet a helyére! Megnövekedett terhelés esetén, például karácsonykor vagy anyák napján ez kitolódhat, de ezekben az időszakokban mi is nagyobb kapacitással dolgozunk, hogy minden címzett időben megkapja a rendelt vászonképet.

Csomagjainkat az MPL futárszolgálat juttatja célba, így, ha esetleg nem tudnád átvenni az egyedi vászonképed a futártól, az értesítőn feltüntetett postán még 10 napig megteheted.

A kényelem mellett fontos számunkra a maximális biztonságod is, így természetesen az appban, a futárnál, személyes átvétel esetén pedig nálunk vagy a postán is fizethetsz érintésmentesen, bankkártyával!

Kérdésed van? Meggondoltad magad? Segít az ügyfélszolgálat!

Hipergyors és jófej ügyfélszolgálatunkon szívesen segítünk bármilyen felmerülő kérdéseddel vagy problémáddal kapcsolatban. Legyen szó az app kezeléséről vagy a vászonkép nyomtatással kapcsolatos kérdésekről. Keress bennünket munkaidőben telefonon vagy a nap 24 órájában az info@printapicdesign.hu email címen!

Ha meggondoltad magad vagy másik képet választanál inkább, mivel egyedi termékről van szó, a megrendelés után mindössze 4 órán belül van lehetőség lemondani a rendelésed. Ilyen esetben a visszaigazoló emailre válaszolva tudod intézni a lemondást. Utána add le az új rendelést és a megjegyzésbe írd be, hogy csak ezt az újat szeretnéd, az előzőt pedig lemondod. A többit pedig intézzük is!

Vászonkép fényképből – egyszerűbb nem is lehetne!

A Printapic Design mobilapplikációjával csak néhány koppintás és a megörökített kedves emlékeiddel töltheted meg otthonodat vagy lepheted meg szeretteidet.

A vászonkép nyomtatás különlegessége, hogy nem csak hűen tükrözik vissza a kiválasztott fotó hangulatát, hanem – épp a profi művészvászon és a speciális textilnyomtatási technika miatt – megelevenítik. Amikor több időt töltünk otthon, akkor sokat nyom a latban, hogy mi minden vesz minket körül. Ha ránk hallgatsz, akkor legyenek ott a falon a legkedvesebb emlékeid, a szupercuki kedvencek, a legkacifántosabb nyári bulik, a legcsodásabb családi események, a legütősebb esküvői képek.

Töltsd le az appot, próbáld ki most – csak rád vár az iOS és az Android verzió. Még sosem volt ilyen szórakoztató és egyszerű a vászonkép nyomtatás – ne maradj le róla! 🙂