Tökéletes Valentin-napi ajándék férfiaknak

tökéletes Valentin-napi ajándék férfiaknak

Milyen a tökéletes Valentin-napi ajándék férfiaknak? Szívhez szóló, különleges és cseppet sem giccses: pont, mint egy egyedi vászonkép a saját fotóitokból!

Rendeld meg online, irány az iOS vagy az Android app!

Tökéletes Valentin-napi ajándék férfiaknak? Fel van adva a lecke, csajok!

A Valentin-nap általában nem a férfiak kedvenc ünnepe – ezzel együtt, ha karácsony után még adnál a párodnak valami ütős és romantikus dolgot, ami rád emlékezteti őt, nem kell visszafognod magad. Lehet, hogy a pasik nem rajonganak a rózsaszínért és a szívecskés bonbonokért, de a maguk módján igenis romantikusak, és van az a Valentin-napi meglepetés, amiért ők is hálásak lesznek.

Tudsz valamit, aminek a párod biztosan örülne? Mehetsz biztosra azzal, hogy a hobbijai mentén gondolkozol, de az igazi talán mégis az, ha ez a nap nem az egyikőtökről szól, hanem arról, ami ti ketten együtt vagytok.

Persze ahány pár, annyi féle a megoldás. Ha úgy hiszed, a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út, összehozhatsz egy különleges ünnepi vacsorát. Vagy van az a kapcsolat, ahol a vicces Valentin-napi ajándékok működnek a legjobban. De a vacsora egy este alatt elfogy és sajnos még a legjobb poénok sem tartanak örökké.

Akárhogy is: a csúcs szerintünk az, ha az egész kapcsolatotok lényegét sikerül belesűríteni egyetlen, tényleg passzoló ajándékba. A tökéletes Valentin-napi ajándék tartós, akár a köztetek levő szerelem, szeretet. Egy örök emlék, amely akár sok-sok éven át megőrzi, hol tartottatok a közös utatok egy bizonyos, örömteli pontján.

Vászonkép saját fotóból – egyedi Valentin napi ajándék férfiaknak, amivel biztos nem fogsz mellé

Na de mi lehet ilyen, csak nektek szóló meglepetés? Talán nem tévedünk nagyon, ha azt mondjuk, minden párnak vannak kedvenc képei. Ezek között lehet egy jól sikerült közös fotó, egy emlék egy felülmúlhatatlan utazásról, egy cuki kép a közös kisbabátokról, vagy bármi, ami igazán rólatok szóll. Ugye te is tudnál mondani legalább egy ilyen képet?

Íme a tökéletes Valentin-napi ajándék férfiaknak: rendeld meg tőlünk a nektek legkedvesebb fotót kicsit másképp – egyedi vászonkép formában, hogy a legmenőbb emléketek örökre a falatokat díszíthesse, akár életnagyságban. (Igen, a ménest is lehozzuk, ha lovagolni jártok! 🙂 )

Idén vedd le a párod a lábáról egy igazán kreatív Valentin napi ajándékkal!

A vászonkép teljesen egyedi és korlátok nélküli műfaj: bármit ábrázolhat, amit fontosnak tartasz és szívesen kitennél a falra.

A kreativitásod kiéléséhez velünk nem kell idő és erőfeszítés: elég, ha az applikációnkban kiválasztasz a telefonodról egy neked tetsző képet, beállítod hozzá a kívánt formát, majd megrendeled a vászonfotót, és már kész is a meglepetés a párod számára.

A személyre szóló vászonkép egy kreatív Valentin-napi ajándékötlet, amely egyben energiagazdaságos is: megvalósításával nagyságrendekkel kevesebbet kell bajlódnod, mint mondjuk egy kézzel készített Valentin-napi ajándékkal, ám annál semmivel sem kevésbé eredeti vagy megható. Csak válaszd ki a kedvenc képed – mi bármit elkészítünk neked!

Inkább legyen izgalmas, mint hatalmas… persze vannak kivételek!

A tökéletes Valentin-napi ajándék férfiaknak kemény dió, de nálunk jó helyen jársz. Vászonképeinknek nem csak a tartalma egyedi, de formájukat, méretüket is az igényeidnek megfelelően igazíthatod: bárcsak minden így menne…!

A választható méretek skálája a szerény posztertől a fal nagy részét betöltő, monumentális megoldásokig terjed. Kiteheted a falra a kedvenc nyaralásotok helyszínét, esetleg díszítheted a nappalit életnagyságú közös képpel – de ehhez az is szükséges, hogy az eredeti fotó kellően jó minőségű legyen.

A fotóválasztást érdemes jól átgondolni, de nem kell aggódni, a döntésben mi is segítünk: az applikációnk nem hagyja, hogy kellemetlen meglepetések érjenek. Rendelés előtt az alkalmazás egyből jelzi, hogy a kiszemelt kép a választott méret mellett eléri-e a kívánt minőséget egy 1-től 5 csillagig terjedő skálán, és a túlságosan elmosódott fotókat nem is engedi elküldeni.

Az impozáns, nagy méretű vászonkép kiváló Valentin-napi ajándékötlet férfiaknak is. Egy látványos, többrészes montázs a kedvenc helyetekről a kedvenc vacsija mellé – nincs az a férfiszív, ami ettől meg ne lágyulna.

Valentin napi ajándék férfiaknak online rendeléssel – Csak 6 koppintás a mobilodon és kész!

A rendelés nálunk annyira egyszerű, amennyire az emberileg lehetséges. Mindössze a következőket kell tenned:

  1. Letöltöd a Printapic Design alkalmazást az Apple App Store-ból vagy a Google Play Áruházból.
  2. Kiválasztod a telefonod galériájából a képet, amit ajándékba szeretnél adni.
  3. Beállítod a vászonfotóhoz a neked tetsző méretet és formát.
  4. Csekkolod, hogy biztosan elég jó lesz-e a készülő mű minősége.
  5. Ellenőrzöd a rendelést és megadod az adataid.
  6. Elküldöd a megrendelést. Már kész is vagy! A kedvenc romantikus képed 1-2 munkanapon belül az otthonotok falát fogja díszíteni.

A csomag kézbesítése házhozszállítással történik, érintésmentesen – vagy ha úgy jobban tetszik, átveheted a kész képet személyesen is Székesfehérvár, Seregélyesi út 113. alatti irodánkban.

A rendelést az ország területén belül akárhova kérheted és az appban a nap 24 órájában bármikor leadhatod – mi néhány órán belül, vagy legkésőbb a következő munkanapon már munkához is látunk. A vászonkép egy igazán tökéletes Valentin-napi ajándék férfiaknak, ami már alig néhány kattintás után a párodé lehet!