Vászonkép saját fotóból – életre szóló emlékek akár 1 munkanap alatt!

vászonkép saját fotóból

Készíts vászonképet saját fotóból egyszerűen a mobiloddal. Örökítsd meg a legszebb emlékeidet és varázsold meghitté otthonod egyedi vászonképekkel.

Egyszerűen csak töltsd le a Printapic vászonkép készítő mobilappot iOS-re vagy Androidra!

Vászonképek saját fotóból – egyszerre menő és egyedi

Kevés menőbb dolgot tudunk elképzelni annál, mint amikor a saját magad által készített fotók díszítik az otthonodat.

Hogy miért? Mert ezeknek a képeknek egytől egyig történetük van. Nem csak bementél valamelyik lakberendezési áruházba és megvettél egy ugyanolyan képet, mint több ezer másik ember világszerte. Te létrehoztál valami teljesen egyedit, ami rólad szól, rád jellemző, amire érdemes büszkének lenned.

Mindegy, hogy a kedves családi pillanatokat, a túrákon vagy nyaralás közben lőtt tájképeidet vagy épp a kiskedvenced fotóit szeretnéd kitenni. Ezek a faliképek saját fotóból megérdemlik, hogy profi minőségben, trendi formában kerüljenek az otthonodba. A vászonkép pedig tökéletes választás erre a célra.

Most te is könnyedén kipróbálhatod: töltsd le a Printapic mobil appot és rendelj vászonképet saját fotóból mindössze pár koppintással!

Itt találod a saját vászonkép nyomdádat a mobilodra: iOS és Android verzióban!

Családi emlékfal – vászonképekkel saját fényképből

A legszebb családi pillanatok többet érdemelnek, mint pár megányi helyet a laptopodon vagy a telefonodon. Vedd körbe magad kedvenc családi képeiddel, így szeretteidet mindig magad mellett tudhatod.

Készíts családi emlékfalat vászonképekkel saját fényképből! Helyezd el őket a lakás egy számodra különösen kedves pontján, például a nappaliban vagy a kedvenc olvasósarkod felett.

Az egyedi vászonképek nem csak tartósságuk miatt ideálisak egy ilyen meghitt montázs elkészítéséhez. Mivel nem kell hozzájuk képkeret, nem szükséges a sztenderd képméretekben gondolkodnod, bátran választhatsz eltérő méretű vagy dimenziójú megoldásokat. Arról nem is beszélve, hogy a prémium minőségű vászon különleges, elegáns megjelenést és matt hatást kölcsönöz fotóidnak.

Pro tipp: kérj a szüleidtől vagy a nagyitól régi családi fényképeket, digitalizáld be őket – ezt egyszerűen a mobiloddal is megteheted – és keltsd őket új életre vászonképként. Így akár teljes családfát is összeállíthatsz és megőrizheted ezeket a képeket maradandó formában még sok-sok éven át.

Többrészes vászonkép saját fotóból – mutasd meg a legszebb képeidet nagyban!

Életed nagy pillanatai nem csak a szívedben, hanem a falon is nagy helyet érdemelnek! Mit szólnál egy életnagyságú esküvői vászonképhez vagy egy többrészes kompozícióhoz a kedvenc nyaralós képedből? A Printapic mobilapp segítségével mindkettő simán megvalósítható.

A többrészes vászonkép saját fotóból úgy készül, hogy az app felosztja a kiválasztott képedet 3, 4 vagy akár 5 részre. Így már a megrendelés előtt pontosan láthatod, melyik darabra mi kerül és hogyan fog mutatni a végeredmény.

A vászonképeket 18 mm-es lucfenyő keretre feszítjük, így a kép bizonyos részei szemből nem látszanak, mert a keret oldalára kerülnek. Az app előnézete segít, hogy lásd, nem marad-e le semmi és senk a fotódról.

A nagyméretű, többrészes vászonképeknél már jelentősen számít a nyomtatandó kép minősége. A Printapic mobilapp tervezésekor erre is ügyeltünk: a készítendő vászonnyomat várható minőségét csillagokkal és szövegesen is jelzi az alkalmazás. Nem kell a mi visszaigazolásunkra várnod! Azon sem kell aggódnod, hogy nem fog tetszeni a végeredmény: az app azonnal megmondja, hogy jó-e a kiválasztott kép minősége az adott méretben. Ha nem, érdemes kisebb méretet, más elosztást vagy végső esetben másik képet választani.

Kis művészek nagy művei – vászonképek gyerekrajzokból

Nincs olyan szülő vagy büszke nagynéni, aki ne gyűjtögetné szorgosan a legkisebb fecnire készített alkotásokat is. Azonban e rajzok közül kevés kerül valóban keretbe, legtöbbjük egy dobozban vagy a fiók aljában végzi.

Pedig van megoldás arra, hogy maradandó formában is megőrizd a gyerkőc rajzait, ráadásul úgy, hogy egyben stílusos kiegészítői is legyenek a lakásodnak. Egy kis trükkel szeretnivaló modern műalkotásokat varázsolhatsz belőlük!

Válaszd ki  – vagy akár válasszátok ki közösen – a legjobb alkotásokat és szkenneld be vagy egy ablak melletti, világos helyen fotózd le őket. Ezután akár online szerkesztő programmal, akár a mobilod képszerkesztőjével állítsd be a képkivágást és végezd el a kívánt beállításokat, módosításokat.

Ezek után nincs más dolgod, mint a Printapic mobilappban megrendelni vászonképként saját fotóból a kiválasztott rajzokat – a nap 24 órájában bármikor. 1-2 munkanap után már boldogan rendezgethetitek a falon az otthoni kiállítás képeit!

Mindig kapóra jön a vászonkép készítés saját fotóból

Egy vászonkép saját fotóból nem csak önmagad, hanem szeretteid, barátaid számára is különleges, figyelmes ajándék lehet. Egy jól elkapott közös kép, egy kedves emlék vagy egy szép fotó egy fontos témában mind-mind egyedi és megismételhetetlen meglepetés lehet, bármilyen alkalomról is legyen szó.

A nagyszülők házassági évfordulójára tökéletes választás az esküvői képük egy nagy méretű, csodás textúrájú vászonra nyomtatva. Épp úgy, mint a tesó vagy a gyerekkori barát születésnapjára a kiskori és mostani közös képeitek vászonfotó-montázsa.

Minden fotó egyedi, így minden egyes saját fényképből készített vászonkép is az lesz. Forgasd át a telódon üldögélő adatokat szívet melengető emlékekké!

Ajándékozz szeretteidnek vászonképet saját fotóból, rendeld meg a Printapic Android vagy iOS mobilappal, mi pedig gondoskodunk róla, hogy a megrendelt vászonkép célba érjen Magyarországon vagy akár Európában. Így akár érintkezésmentesen is ajándékozhatsz velünk!