Vászonkép szalon a zsebedben: itt a Printapic mobil app!

online vászonkép szalon

A Printapic mobil app olyan, mint egy személyes vászonkép szalon, ahol a saját fotóidat láthatod viszont. Prémium minőség és kényelem, amit megérdemelsz. Próbáld ki!

Töltsd le a Printapic mobilappot iOS-re vagy Android telefonodra!

Vászonkép készítés hozzád igazítva

A személyre szabott, egyedi vászonkép szolgáltatásunk úgy alakítottuk ki, hogy kényelmes, gyors legyen és rólad szóljon! Emlékszel rá, amikor először láttál falra feszített életnagyságú családi portrét vagy egy impozáns tájképet? Látványos és magas minőségű – sokkal emlékezetesebb, mint bármelyik poszter. (Bocsi, Spice Girls és ‘N Sync, de tényleg!)

Vászonkép szalonunkat ennek megfelelően úgy alakítottuk ki, hogy a rendelés igazi élmény legyen. Applikációnk segítségével saját vászonképhez jutni semmivel sem bonyolultabb, mint ebédet rendelni otthonra. Sőt, valószínűleg gyorsabb is lesz, minthogy mind kitalálnátok, hogy mit rendeltek!

A Printapic sokkal több, mint egy sima vászonkép nyomda

Alaposan átgondoltuk, hogy egy vászonkép rendelésekor milyen kérdések merülhetnek fel, és hogy semmi ne csúszhasson félre, megcsináltuk neked a legegyszerűbb, legfelhasználóbarátabb felületet. Nálunk így az, hogy a telefonodon levő fényképből vászonkép legyen, neked mindössze 6 kattintásba kerül. Hiszed vagy sem: próbáld ki!

A vászonképek nyomtatása profi festővászonra történik, speciális nyomdagépeken, a nyomtatáshoz pedig tinta helyett vízbázisú festéket használunk. A festményszerű, matt színek nemcsak nem kopnak el az évek során, de a vászont akár még időről időre le is moshatod tisztítószeres ronggyal – a kép hosszú távon is olyan lenyűgöző marad, mint újkorában. A kép lucfenyőből készült vakrámára feszítve érkezik meg hozzád, így a felhelyezéssel se kell bajlódnod. Ahogy jön, úgy teheted is a falra.

Vászonkép szalon a mobilodon – ez a Printapic app

A Printapic Magyarország első vászonkép-készítő applikációja. Nálunk a kép megtervezése közben mintha csak beszélgethetnél a bolt eladójával, aki folyamatosan tanácsokat ad, terelget a lehető legjobb választás felé.

Biztos, hogy a kép minősége elég jó ahhoz, hogy nagyban is jól nézzen ki? Kisebb, szolidabb méretet válasszak, vagy egy látványos, több részes megoldást? Ugye nem lesz a nagyi feje levágva a képről? Ezekre a kérdésekre sokszor csak a céggel való levélváltás során kaphatsz választ, rosszabb esetben pedig csak akkor, amikor már túl késő.

A Printapic vászonkép nyomda applikációjával kizárhatod a kellemetlen meglepetéseket, és sok időt meg is takaríthatsz azzal, hogy a program a rendelést megelőző 1-2 percben mindent letisztáz a készülő vászonképeddel kapcsolatban.

Az appunkban beállíthatod a megfelelő formát és méretet, bekalkulálhatod, hogy a fotó mely része fog oldalra kerülni, amikor a keretre feszítjük, és láthatod, hogy a kiválasztott méretben a kép milyen minőségű lesz. Túl homályos kép esetén az app egyáltalán nem is enged továbblépni. Személyre szabott, profi tanácsadás – a nap 24 órájában.

A kedvenc vászonképeitek saját fényképből

Szimpatikus a dolog, de nincs még meg a perfekt ötlet? Íme a Printapic vászonkép szalon megrendelőinek kedvenc témái – hátha valamelyik elindítja a vezérhangyát és kapsz némi inspirációt:

Esküvői kép vászonra

Ha éppen esküvőre készültök, valószínűleg amúgy is tervben van, hogy egy profi fotóssal képek készüljenek a nagy napról – mit szólnál hozzá, ha a legjobban sikerült az egész falat betöltené? Ha pedig csak vendégként vagy hivatalos a ceremóniára, és még nem tudod, mit vegyél nászajándékba, az esküvői vászonkép menő és különleges választás lehet.

Anyák napi kép

Az anyák napja az egyik legbensőségesebb ünnep, ezért nem szeretnénk, hogy egy egyszerű virágcsokorral intézd el az egészet. Fotómontázs a közös képeitekből, anyák napi kép egy kedvenc idézettel, gyerekkori kép vagy gyerekrajz nagyobb kivitelben – velünk pillanatok alatt készíthetsz anyukádnak olyan ajándékot, ami csakis rólatok szól.

A közös, romantikus nyaralás fotói

Ugye, milyen jó a hideg hónapok alatt visszanézni a legjobb utazós képeket? Ha te is úgy vagy vele, hogy inkább lennél valahol máshol, rakd ki velünk a falra a legemlékezetesebb kalandokat.

A kis kedvencek nagy szívvel

Felismeri a kutya saját magát egy életnagyságú vászonképen? Velünk tesztelheted! Vásárlóink és mi is imádjuk a cuki kutyás, cicás képeket – sőt, nemrég az első csigánk is elkészült.

A család legapróbb tagjai

Ha van kicsi gyerek a családban, biztosak vagyunk benne, hogy a kezdetek óta folyamatosan készülnek róla a képek – készíts az egyikből fali vászonképet, és a legcukibb évek örökre veled maradhatnak.

Helló, mi vagyunk a Printapic!

Vászonkép szalonunk 2017-ben jött létre, azóta rengeteg megrendelőnknek segítettünk abban, hogy életük legszebb pillanatai örök emlékké váljanak.

Profi, összeszokott csapatunkkal a tapasztalatokat igyekszünk folyamatos innovációba fektetni. 2020-ban becéloztuk az egész kontinenst: már Európa más országaiba is elrepítjük a kért vászonképedet!

Vászonkép készítés akár 1 munkanap alatt

Ha tőlünk rendelsz vászonképet, a rendelés leadásától számított néhány órán belül munkához látunk. Lakhatsz bárhol az országban, a kész mű innentől 1-2 munkanapon belül meg is érkezik hozzád – esetleg a haverodhoz, anyukádhoz, nagymamádhoz, vagy bárkihez, akit meg szeretnél lepni a képpel. Európán belül is rövid időn belül landol a csomag, de a pontos időpont országonként eltérő lehet: írj egy üzit és elmondjuk, hogy mire lehet számítani.

Ha pedig a személyes átvételt jobban kedveled, gyere el vászonkép szalonunkba a Székesfehérvár, Seregélyesi út 23. cím alatt, és vedd át ott a csak neked szóló képet.

Töltsd le a Printapic mobilappot iOS-re vagy Androidra és legyen egy saját vászonkép szalon a zsebedben!