Vászonkép rendelés: még sose volt ilyen egyszerű!

vászonkép rendelés

Elhiszed, ha azt mondjuk, a Printapic mobil app segítségével 6 koppintással adhatsz le vászonkép rendelést? Mindezt 24/7, bárhonnan megteheted a telóddal: gyere és próbáld ki!

Töltsd le a Printapic vászonkép appot iOS vagy Android telefonodra: 1 munkanap és nálad lehet a vászonképed! 🙂

Vászonkép rendelés, ahogy eddig ismerted

A vászonkép rendelés a legjobb opció arra, ha kifogytál az ajándékötletekből, mégis szeretnél valami személyeset adni. Vagy ha saját magadat lepnéd meg egy szép, szívhez szóló dekorral… tuti megérdemled! 😉
A lényeg, hogy a vászonkép tökéletes módja a számodra kedves emlékek megőrzésének.

A rengeteg szolgáltató és vászonkép nyomda között alapvetően nehéz kiigazodni?

Mi is tudjuk, hogy sok esetben behatárolt, hogy hol, mikor tudod leadni a rendelésedet. Ráadásul, ha mobillal készített képet szeretnél vászonképként, gondoskodnod kell arról is, hogy a feltöltendő fotót átmásold az asztali gépedre vagy laptopodra. Emellett gyakran a különböző képszerkesztő és rendelési felületek sem könnyítik meg a helyzetet: lassúak, lefagyhatnak vagy épp több gomb és opció van rajtuk, mint egy utasszállító repülő műszerfalán.

Ha kemény fából faragtak és minden buktató ellenére sikerül leadnod a rendelést, jöhet az idegőrlő várakozás a manuális visszaigazolásra, hogy minden rendben van-e, az általad választott kép méretével, felbontásával. Ha nem, akkor vissza a start mezőre és kezdődhet az egész elölről új képpel, esetleg ügyfélszolgálati levelezéssel fűszerezve.

Idegőrlő? Az. De nyugi, lehet ezt másképp is csinálni!

Amikor megálmodtuk a Printapic vászonkép rendelés applikációt, egy cél lebegett előttünk: olyan rendelési felületet létrehozni, amivel a lehető legegyszerűbben tudsz vászonképet rendelni tőlünk anélkül, hogy várnod kellene ránk.

Vászonkép rendelés online – a Printapic mobil app segítségével

Tudjuk, hogy a mobilod az elsődleges eszköz amit, használsz: netezel, beszélgetsz, játszol, vásárolsz, fotózol vagy épp olvasol rajta. Mindig kéznél, így nem is volt kérdés, hogy olyan megoldás kell, amivel mobilon pillanatok alatt leadhatod a vászonkép rendelést. Így született meg a Printapic vászonkép mobilapp, amivel szó szerint 6 koppintással megrendelheted a kedvenc fotódból készített vászonképet.

Mindegy, hogy épp egy unalmas meetingen ülsz, várod, hogy véget érjen a gyerek fociedzése vagy épp a suliból tartasz hazafelé, a Printapic mobilappal egy komplett vászonkép nyomda lapul a zsebedben.

Tegyél egy próbát! Töltsd le iOS vagy Android mobilodra a Printapic mobilappot most!

A vászonkép rendelés új dimenziója

Felejtsd el a fotók ide-oda töltögetését, a lassú fájlfeltöltést vagy a megszakadó rendelési folyamatokat! A Printapic mobilappal közvetlenül a mobilod galériájából választhatod ki a kedvenc képedet.

Az appot úgy alakítottuk ki, hogy egyszerűen válogathass az elérhető képméretek között és rögtön lásd a hozzájuk tartozó árakat is. Így, akár az Instán a filtereket, itt is úgy próbálgathatod a különböző képméreteket, míg meg nem találod a fotódhoz legjobban illőt.

Arra is ügyeltünk a tervezésnél, hogy azonnal kapj visszajelzést a készítendő vászonkép minőségéről, ne kelljen ránk várnod a válasszal. Ezzel a megoldással nem csak sokkal gyorsabb a vászonkép rendelés, de hamarabb is tudjuk szállítani az elkészült vászonképed, hiszen emailezgetés helyett mi is hatékonyabban és gyorsabban tudunk dolgozni.

Ahogy rányomsz egy adott képméretre, a rendszer csillagokkal és szövegesen is jelzi, hogy milyen lesz a majdani vászonkép minősége. Az öt- és négycsillagos esetében nem kérdés a tökéletes megjelenés, a háromcsillagosnál már rosszabb lehet a felbontás, homályosabb lesz a végeredmény. A két- és egycsillagos esetében pedig azt javasoljuk, válassz inkább egy kisebb vászonképet vagy egy nagyobb fotót helyette.

Mivel a vászonképeket 18 mm vastag fenyő keretre feszítjük, az app alapból azt is mutatja, hogy a vászonkép szélén mekkora rész kerül visszahajtásra. Így nem kell aggódnod, hogy lemarad-e az anyós az esküvői képről vagy megskalpolsz-e valakit a családi fotón: biztosan láthatod! 😉

Egyedi vászonkép rendelés A-tól Z-ig

Kapd elő a mobilod, irány az appstore és nulladik lépésként töltsd le a Printapic mobilappot. Ne aggódj, iOS-en és Androidon is hasít!

Válaszd ki a kedvenc képed a galériádból és találd ki, hogy egy- vagy többrészes vászonképként szeretnéd-e a falon látni.

Ha ez megvan, válassz képméretet, csekkold a képminőséget, és irány az összesítés! Az összesítő felületen nem csak a rendelésed részleteit és a pontos árakat mutatjuk meg, hanem azt is, hogy a kiválasztott képed méretarányosan hogy fog mutatni a falon. Ha ez alapján mégsem tetszik, simán visszaléphetsz és választhatsz másik képméretet vagy fotót is akár.

Ha minden klappol, már csak a rendelési adatokat kell megadnod és küldheted is, mi pedig 4 órán belül neki is látunk a munkának!

Az appban lehetőséged van személyes átvétellel kérni a rendelésedet, ilyen esetben székesfehérvári üzletünkben várunk szeretettel, vagy kérheted kényelmesen házhozszállítással is, amelyik neked szimpatikusabb.

Hasonló a helyzet a fizetési módokkal is: választhatsz bankkártyás online fizetést az appban vagy fizetheted átvételkor is: az üzletünkben és a futárnál is tudsz bankkártyával fizetni.

Vászonkép rendelés ajándékba – érintkezésmentes kiszállítással

Az egyedi vászonképekkel mosolyt csalhatsz szeretteid és barátaid arcára: egy közös fotó, egy szép emlék örök formában különleges ajándék karácsonyra, anyák napjára, évfordulóra vagy születésnapra egyaránt. A legénybúcsúk, leánybúcsúk, fesztiválok legjobb pillanatait is vászonra dobhatjuk neked, a nagyméretű falikép sem akadály!

Ha a távolság miatt nem tudod személyesen átadni az ajándékodat, bízd ránk a meglepetés célba juttatását. Válassz az appban online fizetést házhozszállítással, szállítási névnek és címnek pedig add meg szeretted adatait. Hasznos, ha a megjegyzésben is jelzed nekünk, hogy ajándékba szánod a megrendelt vászonképet. Ne aggódj, a számlát online küldjük, így nem kerül bele a csomagba.

Ha minden kész, a vászonképet gondos csomagolás után adjuk át a futárszolgálatnak, így a meglepetésed rendeléstől számított 1-3 munkanapon belül már a címzettnél is lesz.

Élvezd a gördülékeny vászonkép rendelést, lepd meg szeretteidet vagy öltöztesd fel otthonodat emlékekkel egyszerűen, kényelmesen a Printapic-kal! Töltsd le az iOS, Android vászonkép mobilappunkat és próbáld ki te is!